nieuws

De feestdagen zijn alweer inzicht. Een tijd van samen zijn, warmte, lekker eten en lichtjes in de duisternis maar geen kerstliedjes zingen bij AH. Wel een tijd om te genieten van de mensen die je liefhebt en stilstaan bij de mooie dingen in leven.

Het bestuur heeft besloten om de repetities t/m 1 juni 2020 te laten vervallen.

Hopelijk zal in de komende periode een verandering optreden en men het virus langzaam onder controle krijgen, dit hangt ook mede af hoe de bevolking zich aan de voorschriften zal houden.

Het optreden in het Huis i/d Duinen welke gepland staat voor
16 april'20 is in overleg afgezegd, (van uitstel komt geen afstel).

Ik kan niet zingen.

Wat hoor je dat vaak iemand zeggen als excuus om niet bij een koor te gaan zingen.

Volgens ‘stembevrijder‘ Jan Kortie is het een wijdverbreid misverstand dat je het een vaardigheid is de sommigen wél hebben en anderen niet kunnen aanleren. Zingen is natuurlijker dan spreken. Je hoeft dus niet je best te doen , je kunt namelijk al zingen. Het is heerlijk om te doen voor iedereen dus ook voor jou. Wij van het Zandvoortsmannnenkoor zijn op zoek naar mannen van alle leeftijden die dit herkennen en hun vaardigheden willen laten horen bij ons koor.

Schroom niet om dinsdagavond naar de Blauwe Tram te komen om 20 00 uur. Dan kun je daar je vaardigheden laten horen. Wij zijn ook zo begonnen.

Zie ik je (na de corona) op de dinsdagavond?

Kom zingen op dinsdagavond, meld je aan bij het Zandvoorts Mannenkoor!